VVD Lokaal Netwerk Zoetermeer

De VVD is in Zoetermeer al decennia in de Gemeenteraad vertegenwoordigd. Bij de laatste lokale verkiezingen in 2014 behaalde de VVD zes raadszetels. De VVD is in het College van Burgemeester & Wethouders met één wethouder vertegenwoordigd: Marc Rosier.

Gemeenteraadsfractie VVD Zoetermeer

Daarnaast is de VVD in Zoetermeer een bloeiende vereniging met een bestuur, commissies en werkgroepen en ongeveer 200 leden. Er wordt door de VVD in Zoetermeer elk jaar een groot aantal politieke activiteiten georganiseerd zoals Politieke Cafés met landelijke VVD-politici en voor de leden worden regelmatig ledenvergaderingen, cursussen en trainingen en discussieavonden gehouden.

Onze politieke ervaring maakt onze ideeën niet alleen goed doordacht, maar ook uitvoerbaar in de praktijk. De VVD streeft naar een kleine, slagvaardige overheid die garant staat voor een veilige en eerlijke samenleving, waar iedereen die hard werkt de ruimte krijgt om zijn of haar ambities te realiseren.

Lid worden?
U kunt u aanmelden als lid via de website van de landelijke VVD, volg hiervoor deze link.