smallebanner-stadhuis.jpg
Log in op Mijn VVD

Bé Emmens

Voorzitter

Ik ben 66 jaar en geboren te Hoogezand-Sappemeer.

Van 2003 tot 2014 was ik wethouder van de gemeente Zoetermeer. Tijdens mijn wethouderschap had ik qualitata qua diverse nevenfuncties, waaronder bestuurder van het Stadsgewest Haaglanden belast met de portefeuille wonen.

Daarvoor ben ik ben jarenlang ambtelijk werkzaam geweest op het terrein van de volkshuisvesting: projectleider (hoofd) Volkshuisvesting bij het Stadsgewest Haaglanden, Inspecteur Volkshuisvesting in Limburg, Noord-Brabant en Zeeland bij het Ministerie van VROM en plv. directeur van de VROM-inspectie Zuidholland en Zeeland.

Daarnaast was ik van 1986 tot 1998 was ik voorzitter en commissaris van een woningcorporatie en van 1987 tot en met 1994 lid respectievelijk voorzitter van het bestuur van de VVD-afdeling Zoetermeer (ja ook toen al).

Voor mijn werkzame leven studeerde ik tot 1978 aan de Technische Hoogeschool (thans Universiteit) Delft. In die tijd zijn ook Mijn liberale activiteiten begonnen bij de Liberale Studenten Vereniging Delft en de VVD-afdeling Delft. Altijd VVD’er geweest dus!

Zie voor meer details: LinkedIn.

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor slechts € 25,-
één jaar lang lid zijn
van de VVD?

Word lid

VVD Zoetermeer financieel ondersteunen?

Doneer nu