smallebanner-stadhuis.jpg
Log in op Mijn VVD

Martin Alkemade

Bestuurslid

Portefeuille: Opleidingen en talentmanagement

Wie ben ik?

Mijn naam is Martin Alkemade. Ik ben geboren in 1980 te Leiderdorp, en getogen in het pittoreske dorp Rijpwetering (nabij Leiden). Sinds begin 2013 woon ik samen met mijn vriendin en dochter (2015) met veel plezier in Zoetermeer (Seghwaert).

Wat betreft opleidingen ben ik een stapelaar. Na eerder de MAVO, het MBO en het HBO (Commerciële Economie) te hebben afgerond, ben ik in 2013 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden (Politieke Wetenschappen, gevolgd in de avonduren).

Sinds 2005 werk ik in verschillende functies voor HEINEKEN Nederland Supply in Zoeterwoude. Op dit moment ben ik werkzaam als Manager Quality Systems/ Complaint Manager Export (sinds 2018).

Waarom VVD?

In 2007 ben ik lid geworden van de VVD. Dit omdat ik politiek geïnteresseerd ben en mij kan vinden in de liberale beginselen van de partij. In 2014 heb ik besloten actief te willen worden voor de VVD Zoetermeer en sinds oktober van dat jaar zit ik in het afdelingsbestuur (vanaf 2016 lokaal netwerk).

Gemiddeld een keer per maand organiseert de VVD Zoetermeer lokaal een trainingsavond. Een overzicht van de trainingen die op dit moment gepland zijn is te vinden onder activiteiten.

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor slechts € 25,-
één jaar lang lid zijn
van de VVD?

Word lid

VVD Zoetermeer financieel ondersteunen?

Doneer nu