smallebanner-stadhuis.jpg
Log in op Mijn VVD

Marcus Fromberg

Bestuurslid

Portefeuille: Communicatie en campagne

Wie ben ik?

Mijn naam is Marcus Fromberg. Ik ben geboren in 1978 te Voorburg, en getogen in Zoetermeer waar ik nog steeds woon.

In het dagelijks leven werk ik als Business Consultant bij VWE Voertuiginformatie en documentatie waar ik commercieel verantwoordelijk ben voor het in de markt zetten van een schadecalculatie systeem en ik actief ben in de dealer/importeurs wereld met occasion monitor systemen met bijbehorende voertuig data.

Zakelijk gezien kan je mij zien als een netwerker en een verbinder om de beste oplossingen aan te bieden vanuit een consultative selling methode.

Waarom VVD?

In 2015 ben ik lid geworden van de VVD na acht jaar lidmaatschap van de Junior Chamber International (JCI), waarvan vijf jaar als bestuurslid. Gedurende deze periode heb ik in meerdere nationale en internationale projecten gezeten. Ik zocht een verdiepingsslag welke ik vond binnen de VVD. Naast de kernwaarden van de VVD die mij aanspreken wil ik mijzelf verder ontwikkelen en ontplooien. En de VVD biedt deze mogelijkheid. Ik heb mezelf ten doel gesteld om het bedrijfsleven meer kennis te laten maken met de politiek en daarbij in het bijzonder met de VVD. Ik ben ervan overtuigd dat de VVD veel voordelen voor mensen uit het bedrijfsleven kan bieden.

Sinds november 2016 ben ik aangesteld als bestuurslid met de portefeuille permanente campagne en communicatie.

Mijn kracht:

Ik beschik over een goed organisatorisch talent en kan goed verbinden en connecties leggen. Daarnaast ben ik een enorme doorzetter. Mijn doel is om strategisch te denken en vanuit deze gedachtegang optimaal en maximaal rendement te halen uit de ontwikkelingen in de markt. Door juist mee te gaan in deze ontwikkelingen en hier snel naar te handelen komen er kansen vrij. Deze zal ik dan ook gaan toepassen in de permanente campagne en communicatie vanuit de VVD naar buiten toe via de verschillende kanalen.

Kennis- en researchnetwerk:

Door de jaren heen heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd in de verschillende doelgroepen op nationaal en internationaal vlak. Daarnaast beschik ik over een groot netwerk in de automotive sector.

Blijven ontwikkelen en leren:

Ik wil mezelf graag blijven ontwikkelen en vind het daarom belangrijk om veel opleidingen naast mijn werk te volgen. Dit houdt mij scherp en zorgt voor kennisverrijking met professionals.

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor slechts € 25,-
één jaar lang lid zijn
van de VVD?

Word lid

VVD Zoetermeer financieel ondersteunen?

Doneer nu