Hermen van Dalen

Fractielid

Portefeuille:

• Inrichting van de stad

“Prettige wijken om in te wonen, ontspannen en werken. Zoetermeer is de meest gezinsvriendelijke stad van Nederland met goede voorzieningen en dienstverlening. Ik zet me in om dat nóg beter te maken!”

Woont in: Meerzicht, inwoner van Zoetermeer sinds 1999

Leeftijd: 42 jaar

Beroep: ICT-manager, Solutions Director bij Dell EMC

Opleiding: Middelbare Detailhandel School, Haarlem Business School

Hobby’s: Scouting (Bestuurslid Regio Delfland & Landelijke Raadslid bij Scouting Nederland), Geocaching

Privé: Gehuwd, vier kinderen

Waarom VVD?

,,Als geen andere partij is de VVD in staat om inwoners en ondernemers de ruimte te geven om te werken, leven en wonen. Ik streef naar een compacte, slagvaardige overheid die garant staat voor goede dienstverlening aan een veilige en eerlijke samenleving, waar iedereen die hard werkt de ruimte krijgt om zijn of haar ambities te realiseren.”

Wat zijn jouw speerpunten voor Zoetermeer van Goed naar Beter?

,,Iedereen is uniek en ook u bent uniek, u maakt uw eigen keuzes. Iedereen in Zoetermeer moet zich veilig kunnen voelen; van jong tot oud, alleenstaand of juist het hele gezin. En niet alleen de woonomgeving, maar ook uw verblijf in Zoetermeer. Met de juiste aandacht en ruimte voor vrijetijdsbesteding, uitgaan en werken. Ik wil graag werken aan een Zoetermeer waarin u zich zo veilig en zo goed als mogelijk voelt! Natuurlijk vind ik daarnaast, gezien mijn achtergrond in de ICT, dat de digitale dienstverlening van de gemeente altijd beter kan.”

Voor slechts € 25,-
één jaar lang lid zijn
van de VVD?

Word lid

VVD Zoetermeer financieel ondersteunen?

Doneer nu