smallebanner-stadhuis.jpg
Log in op Mijn VVD

Frank Maste

Fractielid

Portefeuille: 

  • Bestuur & samenspraak

Ik ben geen geboren en getogen Zoetermeerder, maar intussen woon ik al weer meer dan 23 jaar met veel plezier in deze mooie stad.

Ik ben niet getrouwd maar woon samen met Susan, die als zelfstandig ondernemer een bloemenwinkel in hartje Den Haag runt.

Zelf werk ik bij de politie en dat intussen ook al weer zo’n 34 jaar, in verschillende uitvoerende, adviserende en leidinggevende functies in binnen- en buitenland.

Politiek actief sinds 1996 en al eerder raadslid geweest in de periode van 2004 (na de moord op Hans van Wieren op het Terra Collega Den Haag) tot 2010 waarna ik van partij ben verwisseld en de gemeentelijke politiek een aantal jaren heb verlaten en landelijk politiek actief ben geweest. Ik ben altijd een liberaal geweest zij het met een sociaal en groen hart. Thema’s als milieu, groen en duurzaamheid vind ik belangrijk, net zoals economie (want je moet het eerst verdienen voordat je het kunt uitgeven) leefbaarheid en mobiliteit. Ik ben voor een kleine en efficiënte (en bescheiden) overheid die zeer terughoudend is om voortdurend met de hand in onze portefeuille te zitten en gulzig onze financiën aftopt. Ruimte voor innovatieve ondernemers die hun verantwoordelijkheid pakken en maatschappelijk verantwoord ondernemen en investeren in onze stad, dat komt ons allen ten goede. De komende raadsperiode is mijn lijfspreuk…….blijf in balans en vlieg niet uit de bocht!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor slechts € 25,-
één jaar lang lid zijn
van de VVD?

Word lid

VVD Zoetermeer financieel ondersteunen?

Doneer nu