VVD bezoekt HTM

Op 16 juni heeft een delegatie van de VVD Zoetermeer een werkbezoek gebracht aan de afdeling Controle & Veiligheid van de HTM.

De delegatie, bestaande uit wethouder Marc Rosier, de raadsleden Jan Iedema, Jan Willen Schotel, Hermen van Dalen, Frank Maste, raadscommissielid Dick Faas, fractiemedewerker Rob Duiven, en VVD-leden Jeffrey van Gils en Marc van der Ham

Zij hebben zich uitvoerig laten informeren over het cameratoezicht en de handhaving op de halten in Zoetermeer en in de voertuigen van de Randstadrail, registratie van incidenten, inzet van de Flexibel OndersteuningsTeam en de rol en taken en opleiding/training van de BOA-controleurs. Jaap Bierman, algemeen directeur van de HTM, informeerde tot slot de delegatie over zijn visie op de HTM en de speerpunten in het verbeterplan, samenwerking in de metropoolregio en de noodzaak voor verdere ambitieuze doorontwikkeling van de lightrailverbindingen in de regio.

De VVD delegatie was met name onder de indruk van het team van gemotiveerde HTM-medewerkers dat er voor zorgt dat het vervoer van, naar en in Zoetermeer in de Randstadrail op een veilige en gastvrije manier kan plaats vinden.

De VVD-fractie bezoekt geregeld Zoetermeerse organisaties en bedrijven, klein en groot. Wilt u ook in gesprek over wat Zoetermeer voor uw organisatie of bedrijf kan betekenen? Wij komen graag bij u langs. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van een afspraak.