VVD bezoekt Cultuurpodium Boerderij

Op 29 september heeft een delegatie van de VVD Zoetermeer een werkbezoek gebracht aan het Cultuurpodium Boerderij. De VVD-delegatie, bestaande uit de raadsleden Jan Iedema en Lisette Meijer, fractiemedewerker Rob Duiven, en VVD-leden Lia van den Bout-Zhang en Machiel Peltenburg, heeft zich door directeur Arie Verstegen en Janine Karlas uitvoerig laten informeren over de plannen, ideeën, wensen en ambities van De Boerderij.

Cultuurpodium Boerderij speelt een belangrijke rol in Zoetermeer als het gaat om kunst en cultuur, voor jong en oud. Met een concertzaal met een capaciteit van 750 bezoekers en een podiumcafé voor maximaal 100 bezoekers is Cultuurpodium Boerderij de enige culturele instelling voor lokale, nationale èn internationale bands in Zoetermeer. Per jaar bezoeken ruim 25000 bezoekers uit Zoetermeer Cultuurpodium Boerderij, bovenop de tienduizenden bezoekers uit de regio en de rest van het land. Bovendien faciliteert en ondersteunt Cultuurpodium Boerderij lokale talenten in verschillende fasen van hun ontwikkeling.

De VVD vindt dat kunst en cultuur van grote waarde zijn voor de samenleving. Cultuur stimuleert  de creativiteit en creativiteit leidt tot innovatie. Dat heeft een positief effect op de economie. De VVD heeft daarom een warm hart voor kunst en cultuur. Subsidies voor cultuur en kunst vindt de VVD nuttig, maar ondernemerschap en zelfredzaamheid dienen voorop te staan, zoals ook Cultuurpodium Boerderij in de exploitatie van de activiteiten met succes laat zien.

De VVD-fractie bezoekt geregeld Zoetermeerse organisaties en bedrijven, klein en groot. Wilt u ook in gesprek over wat Zoetermeer voor uw organisatie of bedrijf kan betekenen? Wij komen graag bij u langs. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken vaneen afspraak.