Werkbezoek VVD aan SnowWorld

De VVD is trots op grote bovenlokale leisurevoorzieningen in de stad zoals bijvoorbeeld Ayers Rock, BurgGolf, Silverdome, Zoetermeer Leisure Village (voorheen Dutch Water Dreams) en natuurlijk SnowWorld. Op 3 november 2017 heeft een delegatie van de VVD-fractie daarom een werkbezoek gebracht aan de meest populaire skihal van de Randstad, SnowWorld.

De delegatie bestaande uit de raadsleden Jan Willem Schotel, Robbert Morée en Hermen van Dalen en de kandidaat-raadsleden Viviane van Yperen, Rob Duiven en Johan Lapidaire, werd door Wim Moerman, CFO van SnowWorld, bijgepraat over de gerealiseerde plannen in het recente verleden, in het bijzonder natuurlijk de in het seizoen 2016/2017 gerealiseerde 300 meter lange meest steile indoorpiste van Europa, en de ideeën en iniatieven voor de toekomst. SnowWorld is een unieke, moderne leisurevoorziening waar Zoetermeer trots op mag zijn en die ook, naast een enorme aantrekkingskracht in de regio, een belangrijke en waardevolle sportieve en recreatieve functie vervult voor de inwoners van Zoetermeer zelf.

De VVD-fractie bezoekt geregeld Zoetermeerse organisaties en bedrijven, klein en groot. Wilt u ook in gesprek over wat Zoetermeer voor uw organisatie of bedrijf kan betekenen? Wij komen graag bij u langs. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van een afspraak.