VVD Zoetermeer Zomerborrels - editie 2018

De VVD Zomerborrels 2018 zijn voorbij. Ook deze zomer is weer eens aangetoond dat bij de VVD Zoetermeer politiek en gezelligheid hand in hand kunnen gaan. Op 17 juli de aftrap, op het groene terras van restaurant Achteraf in de Dorpsstraat. Op 2 augustus op het zonovergoten terras van Stage - Kitchen & Café op het Cadenzaplein. En op 15 augustus op het ruime terras aan het water bij Sweet Lake Italy. Naast het bijpraten onder genot van een drankje en een hapje waren de drie borrels ook weer een mooie gelegenheid voor nieuwe leden en aspirant-leden om kennis te maken met de VVD Zoetermeer.

De VVD Zoetermeer is een bloeiende vereniging. Er wordt door de VVD in Zoetermeer elk jaar een groot aantal politieke activiteiten georganiseerd zoals Politieke Cafés met landelijke VVD-politici en voor de leden worden regelmatig ledenvergaderingen, cursussen en trainingen en thema-avonden gehouden. Ook interesse om kennis te maken met de VVD Zoetermeer? Neem contact op voor een gesprek: kijk onder Info voor de contactgegevens.