Geen afbeeldingen

Zwerfvuil ruimen bij Winkelcentrum Rokkeveen en een wandelend spreekuur

Zaterdag 6 oktober zijn leden van de VVD-fractie in de raad rond de middag actief bij Winkelcentrum Rokkeveen. Zij ruimen dan zwerfvuil. En gaan graag in discussie met bewoners van de wijk. De VVD vindt dat het met het onderhoud van de wijken best wel wat beter kan. Op vervuiling en verrommeling zit niemand te wachten. Het is niet alleen géén gezicht, maar het leidt van kwaad tot erger. Rommel trekt rommel aan. En het is niet goed voor het gevoel van veiligheid.

Volgens de VVD kunnen de inwoners van de stad zelf veel doen om de stad schoon te houden. Met haar actie wil de fractie het goede voorbeeld geven.

Zaterdag van 12.00 tot 14.00 zijn VVD-fractieleden bij het winkelcentrum Rokkeveen te
vinden. De fractieleden gaan dan ook graag met de wijkbewoners in discussie. Een soort wandelend spreekuur.

Er valt genoeg te bespreken.
Over de plannen om vele duizenden nieuwe woningen toe te voegen aan de stad. Voor jongeren, ouderen en alles daar tussenin. Van sociale huur tot dure koop.
Over de beste plek voor een nieuw zwembad.
Enz. enz.

In november is een ander winkelcentrum aan de beurt