Gezamenlijk werkbezoek VVD Zoetermeer en PvdA aan Seghwaert op Dreef

Op vrijdag 19 oktober 2018 brachten de VVD Zoetermeer en de PvdA een gezamenlijk werkbezoek aan de buurtvereniging Seghwaert op Dreef. VVD-raadsleden Vivianne van Yperen en Rob Duiven, VVD-commissielid Harm Meijer en en PvdA-commissielid Sicco Louw waren te gast bij het bestuur van deze bloeiende buurtvereniging in Seghwaert.

Seghwaert op Dreef is de grootste buurtvereniging van Zoetermeer en heeft als werkgebied de Akkers, Gaarden, Parken, Sloten en Tuinen (straten in de wijk Seghwaert in Zoetermeer). Doel van de vereniging is om aan alle bewoners van de wijk Seghwaert een veilige en prettige thuisbasis te bieden voor hun hobby’s, ontspanning en activiteiten.

De delegatie werd uitvoerig geïnformeerd over de activiteiten, plannen, initiatieven en wensen en kregen een rondleiding door het gebouw De Patio, het wijkgebouw waarin de activiteiten van buurtvereniging Seghwaert op Dreef worden georganiseerd.