Geen afbeeldingen
Log in op Mijn VVD

Minister Sander Dekker reikt ´vaasje van Rutte´ uit aan Zoetermeerse beveiliger

We kennen ze allemaal wel, die echte doeners. Diegene die altijd z’n mouwen opstroopt en het gewoon doet. De buurvrouw die als ze toch naar de supermarkt gaat, ook even boodschappen voor de oudere mevrouw even verderop meeneemt. De scheidsrechter, die ondanks dat ‘ie soms uitgescholden wordt, wel op zaterdag de F’jes fluit. Of de alleenstaande moeder die op zaterdag al die voetbalshirtjes wast, terwijl ze het al druk genoeg heeft. De VVD zet die doeners in het zonnetje.

VVD Minister voor Rechtsbescherming, Sander Dekker, zet zaterdag 2 maart op het Stadhuisplein daarom beveiliger Stanley Uchtmann in het zonnetje. Stanley is een bekend gezicht in Zoetermeer en zorgt tijdens ieder evenement in de stad dat de bezoekers een veilige avond hebben.

De minister van Rechtsbescherming geeft Stanley het ‘vaasje van Rutte’. Zo’n vaasje  staat symbool voor Nederland. Het vaasje verwijst namelijk naar een uitspraak van premier Mark Rutte dat ons land een breekbaar bezit is, dat we vasthouden met zeventien miljoen inwoners.