Log in op Mijn VVD

Opleidingen

Sinds 1981 bestaat de Haya van Somerenstichting, het opleidingsinstituut van de VVD. De stichting is vernoemd naar de politica Haya Victoria van Someren-Downer (1926), die een belangrijke rol in de partij heeft gespeeld in de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw. Zo was zij ondermeer lid van de Tweede en Eerste Kamer en is zij enige jaren partijvoorzitter geweest (1969-1973).

Het doel van de stichting is het aanbieden van een breed scala aan opleidingen en cursussen aan VVD-leden, zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen binnen de politiek en de partij. De stichting beschikt over een breed netwerk aan trainers, die door het hele land ingezet kunnen worden voor het verzorgen van de cursussen en trainingen. Een compleet overzicht van de beschikbare opleidingen, kunt u vinden op de landelijke website.

De VVD Zoetermeer organiseert geregeld opleidingen en trainingen lokaal, en zal dit ook in de toekomst blijven doen. Hierbij is het natuurlijk van belang dat de keuze voor de te organiseren opleidingen en trainingen aansluit bij de vraag die leeft onder de leden van de VVD Zoetermeer. Mocht u specifieke behoefte hebben aan een of meerdere van de beschikbare opleidingen en trainingen, dan kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vanzelfsprekend is het ook mogelijk deel te nemen aan opleidingen en trainingen die worden georganiseerd door andere afdelingen. Op de landelijke pagina kunt u een actueel overzicht vinden van reeds geplande cursussen. Voor informatie hierover kunt u contact opnemen met de organisator die in de lijst wordt vermeld.

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen, onder meer via de website van de VVD Zoetermeer.

Voor vragen of opmerkingen, kunt u contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .