Log in op Mijn VVD

Lisette Meijer

Voorzitter

Mijn naam is Lisette Meijer, geboren (1986) en getogen in Zoetermeer.  Ik woon samen met mijn vriend en dochtertje (2016) in Meerzicht, aan de rand van het prachtige Westerpark. Ik ben als vicevoorzitter verbonden aan het bestuur van de VVD Zoetermeer.

In de periode van 2014-2018 was ik gemeenteraadslid en vicefractievoorzitter en heb ik me ingezet voor een economisch sterk, veilig en bruisend Zoetermeer. In die vier jaar heb ik, samen met mijn fractiegenoten, onder andere gewerkt aan een effectiever armoedebeleid, meer ruimte en voorzieningen voor evenementen en festivals in onze stad, kwalitatief hoogstaande schoolgebouwen en meer verbinding tussen het mbo en hbo. Ik was daarnaast lid van de Rekeningcommissie van de Sociale Werkbedrijf DSW en voorzitter van de Werkgroep Raadscommunicatie.

Ik werk als Teamleider Beleid, Advies & Kwaliteit en Bedrijfsvoering bij de Haagse Hogeschool (Faculteit Management & Organisatie). Daar ben ik verantwoordelijk voor onder andere onderwijskundige vernieuwing en ondersteuning, kwaliteitszorg en procesoptimalisatie. Hiervoor was ik werkzaam als projectleider bij de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) en als onderwijskundig adviseur bij de Hotelschool The Hague. Voor mijn werkzame leven heb ik Onderwijskunde gestudeerd aan de Universiteit Utrecht.

Voor slechts € 25,-
één jaar lang lid zijn
van de VVD?

Word lid

VVD Zoetermeer financieel ondersteunen?

Doneer nu