Log in op Mijn VVD

Duco Mülder

Bestuurslid

Mijn naam is Duco Mülder, 21 jaar oud. Ik ben geboren in Amsterdam, maar in 2000 verhuisd naar Zoetermeer. In het bestuur hou ik me bezig met de marketing, campagne en data analyse van de VVD Zoetermeer.

Van 2014-2018 was ik raadscommissielid voor de VVD Zoetermeer met de portefeuilles sport, cultuur en vrije tijd. Naast mijn inzet voor cameratoezicht, nachtbussen en een gezelliger Zoetermeer, heb ik in de fractie altijd mijn best gedaan om het liberale geluid in Zoetermeer hard van de daken te roepen. In het bestuur wil ik de VVD Zoetermeer nog beter op de kaart zetten!

In het dagelijks leven doe ik een dubbele bachelor opleiding econometrie en economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. De marketing en data analyse vaardigheden die ik daar leer zet ik graag in voor de VVD. Daarnaast werk ik twee dagen per week als werkstudent bij consultant Willis Towers Watson en doe ik een commissie bij studievereniging FAECTOR. Bij de landelijke VVD ben ik actief voor het data-team.

Als je ideeën hebt over de marketing en campagnes van de VVD Zoetermeer, schroom dan niet contact met mij op te nemen via een van de buttons hieronder!

 

Voor slechts € 25,-
één jaar lang lid zijn
van de VVD?

Word lid

VVD Zoetermeer financieel ondersteunen?

Doneer nu