Log in op Mijn VVD

Dick Faas

Voorzitter

Even voorstellen. Mijn naam is Dick Faas, 29 jaar oud en een echte Zoetermeerder. Op een klein jaar na, woon ik al mijn hele leven in onze prachtige stad. Geboren en getogen dus. 

Als ondernemerszoon zat het liberalisme er al vroeg in. Handen uit de mouwen, je best doen en niet langs de zijlijn toekijken. Toen ik in 2010 lid werd van de VVD wilde ik dan ook meteen actief worden. Samen met Duco Mülder was ik één van de medeoprichters van de JOVD Zoetermeer en was er een mooie basis gecreëerd om actief te zijn én te blijven. Na twee jaar het secretarisschap in het bestuur te hebben vervuld, was ik tussen 2014 en 2018 raadscommissielid in de gemeenteraad van Zoetermeer. Samen met mijn fractieleden heb ik mij ingezet voor het verbeteren van de bereikbaarheid van Zoetermeer en het verhogen van het leefplezier voor jong en oud. Uiteraard op voorwaarde van een gezonde begroting. Daarna ben ik tot april 2021 actief geweest als penningmeester in het bestuur.

Na lange tijd werkzaam te zijn geweest als operationeel manager bij grote retailorganisaties, ben ik sinds kort medeoprichter van een kleine business to business IT start-up met grootse plannen. Met mijn operationele ervaring ben ik verantwoordelijk voor sales, de klantenservice en diverse administratieve processen. Daarnaast ben ik enthousiast Tafelaar bij de Nederlandsche Tafelronde in Zoetermeer en probeer ik zo met veel gezelligheid iets te doen voor onze samenleving. Ik studeerde aan de Universiteit Leiden Talen & Culturen van China en International Relations en woonde tijdens mijn studie een jaar in Beijing, China.

   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor slechts € 25,-
één jaar lang lid zijn
van de VVD?

Word lid

VVD Zoetermeer financieel ondersteunen?

Doneer nu