Log in op Mijn VVD

Ronald Bos

Algemeen bestuurslid

Wie ben ik?

Mijn naam is Ronald Bos, als coach, trainer en spreker begeleid ik professionals bij hun performance en presentatietechnieken. Samen met mijn vrouw woon ik al meer dan 25 jaar in Zoetermeer en onze kinderen zijn inmiddels zelfstandig. Naast mijn werk ben ik ook songwriter en schrijver en heb ik enkele boeken gepubliceerd. Ik voer regelmatig opdrachten uit voor de Wethoudersvereniging en het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI), waarbij ik hen help bij de performance van hun leden. Na mijn studie Rechten aan de universiteit van Leiden was ik ook een tijd parttime hoofddocent beleid- en organisatiekunde bij de Bestuursacademie Nederland en heb ik tien jaar gewerkt voor de rijksoverheid en gemeenten.
 
Als lid van het bestuur van VVD Zoetermeer, streef ik naar een actieve bijdrage aan de organisatie van de partij en het verbeteren van de leefbaarheid en veiligheid van onze stad. Mijn sociaal-liberale overtuiging staat hierbij voorop, waarin gelijke kansen voor iedereen centraal staan.
 
Ik kijk ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan om Zoetermeer nog beter te maken!

 

Contact 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.