Dennis Doorakkers

PENNINGMEESTER

Even voorstellen; Dennis Doorakkers, 37 jaar. Ik woon al heel mijn leven met erg veel plezier in Zoetermeer, eerst in Palenstein, daarna Buytenwegh en momenteel alweer 15 jaar in Seghwaert met mijn vrouw en zoon.
 
Na mijn studie Bedrijfseconomie heb ik diverse functies vervuld in zowel de commerciële- als de publieke sector. Ik ben actief geweest in de accountancy, waarna ik de overstap heb gemaakt naar de gezondheidzorg. Aldaar vervulde ik de rol van controller en projectmanager op internationale projecten en op dit moment ben ik actief bij het onderdeel strategie van de Kamer van Koophandel. Het onderhouden van relaties met stakeholders evenals het adviseren van de Raad van Bestuur en onze business over strategische richtingen en kansen voor ondernemend Nederland zijn onderdeel van mijn dagelijkse werkzaamheden.
 
De vereniging bestaat dóór en daarmee vóór haar leden en het samenbrengen van mensen en zoeken naar verbinding is wat mij drijft als netwerker pur sang. Daarnaast vind ik het als analytisch ingesteld mensen-mens enorm uitdagend om mensen te enthousiasmeren en kijk ik er naar uit om via een pragmatisch, effectieve en vooral doelmatig werkwijze als penningmeester de leden zo optimaal te bedienen met het uitvoeren en beheren van de financiering van activiteiten en campagnes.
 
Samen met de overige bestuursleden en de fractie wil ik mij de komende tijd inzetten voor een vereniging met een positief kritische houding om de inhoudelijke zaken in beweging te zetten, zonder de menselijke maat te verliezen. Uiteindelijk is het allemaal mensenwerk en moeten we de klus samen klaren.   
 
De politieke thema’s welke voor mijn zeer waardevol zijn hebben betrekking op veiligheid, wonen, ondernemen en participeren in de samenleving.
 
Een sociaal ingestelde strateeg met gevoel voor humor en inzicht in financiën, fijn om aan boord te zijn!