Log in op Mijn VVD

Speerpunten

De VVD heeft ten alle tijde bereikbaarheid, economie en veiligheid als belangrijke pijlers en daarom richt de VVD zich in 2017 specifiek op:

1.  Nog meer banen naar Zoetermeer; Zoetermeer timmert hard aan de weg als het gaat om werkgelegenheid. Maar er is nog altijd teveel werkeloosheid. Wat de VVD betreft gaat het college nog harder inzetten op het binnenhalen van meer arbeidsplaatsen.

2.  Oplossen van de verkeersknelpunten in de stad; Zoetermeer groeit en vernieuwt en daardoor wordt het steeds drukker. Meerdere plekken in de stad kunnen de toestroom onvoldoende aan. Het wordt tijd dat deze plekken worden aangepakt.

3. Het onderhoudsniveau in de wijken moet omhoog; Onze inwoners moeten prettig en veilig kunnen wonen. Het goed onderhouden van het groen in de wijken speelt daarbij een grote rol. Dat vergroot de leefbaarheid en zorgt voor prettigere en veiligere wijken.

Mail wat jij belangrijk vindt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!