Log in op Mijn VVD

Marc Rosier voorgedragen als VVD-lijsttrekker

Het bestuur van de VVD Zoetermeer heeft besloten om de huidige wethouder Marc Rosier voor te dragen als VVD-lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018. Op 23 mei a.s. zal de ledenvergadering beslissen over het lijsttrekkerschap. Tot en met 16 mei a.s. kunnen tegenkandidaten zich aanmelden.

Rosier (37) was in 2014 ook lijsttrekker van de lokale VVD en is sinds mei 2014 wethouder. Van 2010 tot 2014 was hij in zijn vrije tijd VVD-raadslid. Hij is getrouwd, heeft twee jonge kinderen en woont in Noordhove.

Voorzitter Bé Emmens licht de voordracht toe: ‘Afgelopen jaren heeft Marc met succes hard gewerkt aan het zichtbaar vernieuwen van Zoetermeer. Het bestuur wil graag dat hij dit voortzet’.  

Marc reageert positief op de voordracht: ‘Ik ben er heel blij mee. Mijn inzet zal zijn om met een sterke lokale VVD onze stad nog beter te maken. Vrijheid voor onze inwoners en ondernemers om hun kansen en wensen te realiseren is daarbij mijn uitgangspunt. Ik kijk uit naar de ledenvergadering op 23 mei’.