Log in op Mijn VVD

VVD-fractie op bezoek bij RVOZ

Ondernemers zijn in Zoetermeer onmisbaar voor een gezonde economische toekomst. Maandag 15 mei hebben daarom raadsleden Lisette Meijer en Hermen van Dalen, raadscommissielid Duco Mülder en fractiemedewerker Rob Duiven namens de VVD-fractie een werkbezoek afgelegd bij het bestuur van de RVOZ (Raad voor Ondernemend Zoetermeer).

De RVOZ stelt zich ten doel de collectieve belangen van ondernemers in Zoetermeer te behartigen. De RVOZ biedt voorts mogelijkheden om op informele wijze te netwerken en business to business te stimuleren tussen de ondernemers in Zoetermeer. Een uiteenlopende reeks van onderwerpen passeerde de revue, zoals onder meer het vergroten van de kansen voor ondernemers in Zoetermeer zich te vestigen of uit te breiden, de noodzaak werk te blijven maken dat ondernemers niet onnodig uit Zoetermeer vertrekken, een goede informatie-uitwisseling tussen overheid en ondernemers om, waar mogelijk, gezamenlijk kansen te benutten en het belang van het versterken van het netwerk van de Zoetermeerse ondernemers. Een nuttig werkbezoek dat de VVD-fractie weer een schat aan interessante informatie en suggesties heeft opgeleverd.

De VVD-fractie bezoekt geregeld Zoetermeerse organisaties en bedrijven, klein en groot. Wilt u ook in gesprek over wat Zoetermeer voor uw organisatie of bedrijf kan betekenen? Wij komen graag bij u langs. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor het maken van een afspraak.