Log in op Mijn VVD

VVD massaal aanwezig bij Zoetermeerse Nieuwjaarsduik

De VVD Zoetermeer is het jaar fris en actief begonnen. Er waren namelijk vijftien VVD’ers bij de Nieuwjaarsduik in het Noord-Aa aanwezig. Vijf liberalen doken het koude water in en tien hielpen als vrijwilliger.

Wethouder en lijsttrekker Marc Rosier deed in 2012 voor het eerst mee aan de Zoetermeerse Nieuwjaarsduik. Ook dit jaar was hij van de partij en ging kopje onder in het Noord-Aa. Ook kandidaten Vivianne van Yperen (nummer 3 op de kandidatenlijst), Harm Meijer (11) en Marc van der Ham (17) en bestuurslid Martin Alkemade doken het koude water in.

VVD-lijsttrekker Marc Rosier: “Deze duik past goed bij de VVD. Niet al te veel poeha en gepraat maar gewoon meedoen en meewerken. Op die manier willen we ook de grootste partij van Zoetermeer worden. Op naar 10.000 Zoetermeerse stemmen!”.

“Complimenten voor alle deelnemers. Goed om zoveel Zoetermeerders te zien die het jaar fris starten. Ook complimenten voor de organisatie. Op naar volgend jaar. Dan zal de VVD weer gewoon meedoen met de duik.” aldus Rosier.

 

Hieronder een impressie: