Log in op Mijn VVD

VVD wil oplossing parkeerprobleem winkelcentrum Rokkeveen

De VVD wil dat er een oplossing komt voor de parkeerproblematiek bij winkelcentrum Rokkeveen. Vooral op vrijdagen is het door de markt op de parkeerplaats buitengewoon moeilijk te parkeren. De VVD wil dat de gemeente samen met de markt op zoek gaat naar een oplossing.

“De winkeliersvereniging van winkelcentrum Rokkeveen maakt zich terecht zorgen. Het winkelcentrum moet geen klanten verliezen door het gebrek aan parkeerplaatsen. De markt heeft toegevoegde waarde voor Zoetermeer en Rokkeveen. Er moet dus in samenwerking met de winkeliers én de markt naar een oplossing worden gezocht.” Aldus Jan Iedema, fractievoorzitter VVD Zoetermeer

De VVD ging zaterdag 13 januari in gesprek met inwoners bij winkelcentrum Rokkeveen. De klacht over het parkeren werd vaak genoemd. Het Zoetermeers Dagblad publiceerde 15 januari de klachten van meerdere ondernemers. De VVD-fractie stelde daarop schriftelijke vragen aan het college.

Iedema: “Winkelcentrum Rokkeveen is de afgelopen tijd fantastisch opgeknap en zichtbaar vernieuwd. Het winkelcentrum moet met voldoende parkeerplekken ook in de toekomst aantrekkelijk blijven. Daarom hopen we dat de gemeente snel met een oplossing komt.