Log in op Mijn VVD

Zoetermeerse VVD'ers duiken weer de stad in!

Morgen (zaterdag 10 februari) gaan Zoetermeerse VVD’ers op verschillende plekken de stad in om zo veel mogelijk mensen te spreken. Overdag zal de VVD de wijk Oosterheem induiken en aanbellen bij wijkbewoners. ’s Avonds zal de VVD de kroegen in de binnenstad bezoeken om contact te leggen met jongeren.

Overdag zullen VVD’ers aanbellen bij mensen in Oosterheem en vragen wat er goed gaat of wat beter moet in de wijk of de rest van de stad. Concrete opmerkingen en vragen zal de VVD direct oppakken. Andere zaken worden genoteerd waarna e later terugkoppeling volgt over als de bewoner dat wil.

’s Avonds gaan de jongeren VVD’ers een stapje verder. Zij gaan de kroegen in de binnenstad bezoeken om in gesprek te gaan met jongeren. Aangezien het de zaterdag voor Valentijn is, is de VVD gewapend met Gewoon.Doen.-condooms. Daarnaast hebben zij kaarten bij zich met de vraag: Hebben wij een date op 21 maart?

De VVD wil bij de gemeenteraadverkiezingen op woensdag 21 maart de grootste partij van Zoetermeer worden. Op die manier kan de VVD Zoetermeer het meeste regelen en doen voor Zoetermeerse ondernemers en inwoners.

De wijk in!
De wijk in!