Log in op Mijn VVD

‘Zoetermeer mooier maken voor mijn kinderen’

Lijsttrekker Marc Rosier staat namens de VVD in de jubileum editie van Mijn Zaak Zoetermeer. Een huis-aan-huisblad over vooral ondernemers in Zoetermeer. Dat past dus goed bij de lokale VVD.

‘Zoetermeer mooier maken voor mijn kinderen’

Zoetermeer? Een suffe stad, waar niets gebeurt. Dat beeld had ook Marc Rosier voordat hij naar onze stad verhuisde. Geen vreemde gedachte als je daarvoor in Den Haag en Leiden woonde. Zijn vrouw Serena wilde echter graag terug naar Zoetermeer. Maar wil ik dat wel? Dacht Marc. In 2009 zetten zij toch de stap naar Zoetermeer en al snel veranderde hij van mening.

Serena kwam met het puike idee dat Marc een hobby moest zoeken in de stad waarin hij vrijwel niemand kende. Marc, vader van Hugo (5) en Laura (3), was al langer actief voor de VVD in Den Haag en Leiden en sloot zich vervolgens aan bij VVD Zoetermeer. Een jaar later zat Marc in de gemeenteraad en weer een jaar later werd hij fractievoorzitter. Vier jaar geleden werd hij zelfs wethouder, die functie bekleedt hij nog steeds. Van jongs af aan heeft Marc de behoefte om zich met zijn omgeving bezig te houden. “Ik vind het heerlijk om elke dag bezig te zijn met het verbeteren van Zoetermeer. Ik hoop deze stad nog mooier te maken voor mijn kinderen en hoop dat zij na hun studie terugkomen, zodat we met zijn allen in Zoetermeer wonen.”

[...]

Lees hieronder (in PDF) het complete interview.

 

Bijlagen:
Bewaar het bestand 17_MZZ_mag_vvd.pdf17_MZZ_mag_vvd.pdf