Log in op Mijn VVD

VVD Zoetermeer ruimt op

De VVD Zoetermeer spant zich in voor minder zwerfvuil. Dat begint natuurlijk bij het gewoon zelf in de vuilniszak doen. En iedereen die het VVD-team tijdens het spreekt op 6 oktober 2018 rond Winkelcentrum Rokkeveen doet ook altijd z'n rommel thuis in de prullenbak en ergert zich aan zwerfvuil.

Zelfs de twee tieners die een broodje aan het eten waren met een blikje drinken er bij. Dat blikje werd bij het VVD-team, dit keer bestaande uit fractieleden Jan Willem Schotel, Robbert Morée, Sabin Jahan, Jeffrey van Gils en fractievoorzitter Rob Duiven, in de zak gegooid. Gemak dient de mens. Maar waar dan al die plastic zakjes van snoep, de koffiebekertjes, de blikjes en de kassabonnetjes op straat vandaan komen als iedereen het in z'n vuilnisbak gooit is een raadsel. Daarom trekt de Zoetermeerse VVD er regelmatig op uit om zwerfafval op te ruimen. 

Wil je meedoen? Graag! Bij de wijkpost kun je afvalgrijpers lenen. En het beste is om je eigen afval op te ruimen. Gewoon Doen!. Voor een schoner en fijner Zoetermeer.