Log in op Mijn VVD

Zoetermeerse VVD organiseert verkiezingsdebat provinciale staten

De Zoetermeerse VVD organiseert in het kader van de verkiezingen voor de provinciale staten op 20 maart 2019 een politiek café met een debat tussen Erwin Hoogland (VVD Zuid-Holland) en Marieke Spekreijse (GroenLinks). Onderwerpen als verdere verbetering van de bereikbaarheid, versnelling in het realiseren van meer noodzakelijke woningen en verstandig natuurbeheer zijn zaken die provinciaal en dus ook lokaal van belang zijn.

Erwin Hoogland uit Leidschenveen staat direct na de twee gedeputeerden Floor Vermeulen en Jeannette Baljeu op plaats 3. Naast verschillende VVD-bestuursfuncties was Erwin eerder VVD-vicefractievoorzitter in de Provinciale Staten van Overijssel. Hij werd toen regionaal bekend om zijn heldere en liberale visie in grote dossiers zoals vliegveld Twente, ruimte voor de IJssel en Jeugdzorg.

Kom dus op 20 februari 20.00 uur naar restaurant De Sniep, Broekwegschouw 211, Zoetermeer. De deuren van het politiek café van de Zoetermeerse VVD staan voor iedereen op 20 februari open!

Meer weten over de standpunten van de Zuid-Hollandse VVD? Hier de link naar het verkiezingsprogramma 2019 - 2022 'Duurzaam doorpakken'.