Log in op Mijn VVD

Zoetermeerse VVD organiseert inspiratieavond sociale inclusie

Voor de VVD verdient iedereen dezelfde kansen om zich te ontplooien. Vervolgens maken mensen zelf de keuzes in hun leven. Als er door die keuzes verschillen ontstaan, is dat niet erg. Maar hoe doe je dat als je kwetsbaar bent of als communicatie en toegankelijkheid niet vanzelfsprekend zijn? Het is onrechtvaardig als mensen al op voorhand minder kansen krijgen. Daarom organiseert de Zoetermeerse VVD op 25 juni 2019 een inspiratieavond sociale inclusie.

De VVD doet dat samen met Kentalis, Signtaal en Fonteynenburg op 25 juni van 19.30 uur tot 22.00 uur: een inspiratieavond waarbij sociale inclusie en positieve gezondheid centraal staan en we ook graag met elkaar in gesprek gaan. Inloop vanaf 19.00 uur bij de stichting Kentalis, Meerzichtlaan 300- 302, na afloop napraten met een hapje en een drankje.

Iedereen kan deelnemen. Aanmelden kan tot 3 juni door middel van een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je gebruik wilt maken van een doventolk en/of een schrijftolk, geef dat dan aan in je aanmeldmail.

Het volledige programma van de inspiratie avond lees je binnenkort op deze website.