Zoetermeerse VVD'ers zetten zich in voor stichting Present

Maandagavond 21 december hebben leden van de Zoetermeerse VVD zich vrijwillig ingezet om de kerstpakketten die de stichting Present elk jaar krijgt van de Vincentius-vereniging weg te brengen naar mensen die dat extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Allemaal mensen die de stichting Present eerder dit jaar al mochten ondersteunen in het opknappen van hun huis. De stichting Present wil een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden de stichting Present de mogelijkheid voor vrijwilligers om zich in de eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Meer hierover is te vinden op www.stichtingpresent.nl.