Werkgroep Gemeentepolitiek: iets voor jou?

Binnen de VVD Zoetermeer is de werkgroep Gemeentepolitiek actief voor leden die geïnteresseerd zijn van politieke onderwerpen op lokaal niveau. Een leuk traject om aan deel te nemen als je meer te weten wil komen over gemeentepolitiek of hierin actief zou willen worden. Dit en nog veel meer is wat het lidmaatschap van de VVD jou biedt! Wil je daar meer over weten of jezelf opgeven? Neem dan contact op met Robin Fries. Ben je nog geen lid van de VVD en toch geïnteresseerd om mee te doen aan de werkgroep Gemeentepolitie? Word dan nu lid van de VVD op: vvd.nl/word-lid.

In de afdeling is de werkgroep gemeentepolitiek (WGP) actief voor leden die geïnteresseerd zijn in de behandeling van politieke onderwerpen op gemeentelijk niveau. De WPG komt gemiddeld eens per 4 weken bijeen (of digitaal via Zoom) en behandelt actuele onderwerpen die spelen in de gemeente om dit te leren hoe politieke besluitvorming verloopt en beïnvloed wordt. Samen met wethouder Jan Iedema en leden van de VVD-fractie behandelen we diverse politieke en aanvullende trainingen leren we het politieke proces doorgronden. De eerstvolgende bijeenkomst is eind januari gepland. Een leuk traject om aan deel te nemen als je meer te weten wilt komen over gemeentepolitiek en of hierin actief zou willen worden.