Dick Faas nieuwe voorzitter Lokaal Netwerk Zoetermeer

Op de Algemene Vergadering van het Lokaal Netwerk van de VVD in Zoetermeer is Dick Faas gekozen als voorzitter. Dick is in het dagelijks leven commercieel en operationeel eindverantwoordelijk bij Entranz B.V. in Zoetermeer. Dit is een softwarebedrijf voor de evenementindustrie waar hij medeoprichter van is. Dick Faas: 'Als VVD'er is het ondernemerschap op een of andere manier dus nooit ver weg. Ik vond het al leuk om processen, procedures en organisaties op te bouwen en te verbeteren, maar met de vrijheden en de verantwoordelijkheden van het ondernemerschap erbij, zijn mijn werkdagen er nog veel leuker geworden.  Ik zet mij graag de komende periode in als voorzitter van de Zoetermeerse VVD'.

Dick is sedert 2010 lid van de VVD. Hij heeft binnen het bestuur van het Lokaal Netwerk Zoetermeer diverse functies vervult, het laatst als penningsmeester. Dick Faas: We staan aan de vooravond van een belangrijke periode, namelijk de opmaat naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Een periode waarin veel moet gebeuren en belangrijke procedures moeten worden opgesteld en gevolgd. Om nog maar te zwijgen over het harde werk van de campagne'.

Ook Robin Fries (bestuurslid Talent & Ontwikkeling) en Berend Aptroot (secretaris) hebben het bestuur verlaten. Als nieuwe bestuursleden zijn Mark Baggerman (secretaris) en Ron van den Berg (campagne & communicatie) in het bestuur gekozen. Dick Faas: 'Samen met de nieuw aangetreden leden van het bestuur gaan we ons keihard inzetten voor een ijzersterke lijst en een daverende campagne en een gestroomlijnd proces daaromheen. Als bestuur gaan we natuurlijk voor het best mogelijke resultaat tijdens de gemeenteraadsverkiezingen'.