Log in op Mijn VVD

De VVD wenst alle Zoetermeerders een fantastisch, gezond en gelukkig 2022!

Beste Zoetermeerder,

Wat een jaar hebben we achter de rug met elkaar. 2021 gaat de boeken in als wederom een pittig jaar, waarin optimisme, hoop en tegenslag elkaar afwisselden. Van lockdown, naar steeds meer vrijheid, toch weer regels en regelingen en eindigend in wederom een lockdown. Zwaar voor onze ondernemers, zwaar voor de zorg en ons onderwijs, zwaar voor onze gezinnen, zwaar voor onze stad. Met de boosterprik in het vooruitzicht, hopen we eindelijk richting het einde van deze bizarre tijd te gaan. We gaan dan ook met opgestroopte mouwen het nieuwe jaar tegemoet, klaar om onze stad weer een stukje mooier en beter te maken.

Een nieuw jaar betekent traditiegetrouw ook goede voornemens. 2021 heeft ons wederom laten voelen hoe belangrijk onze Zoetermeerse ondernemingen zijn, hoe belangrijk onze leefomgeving in onze wijk is en hoe ontzettend hard het nodig is om huizen bij te bouwen. Onze goede voornemens voor 2022 zijn dan ook:

  • Wij helpen onze ondernemers er weer bovenop;
  • Wij bouwen aan Zoetermeer: meer huizen en meer groen;
  • Wij werken aan een veiliger Zoetermeer

Op ons kun je bouwen!

Wij wensen alle Zoetermeerders een fantastisch, gezond en gelukkig 2022!

Namens de Zoetermeerse VVD,

Jan Iedema, lijsttrekker

2022 is het jaar van de Gemeenteraadsverkiezingen; op 16 maart kunt u weer naar de stembus. Lees waar wij voor staan in ons verkiezingsprogramma.