Log in op Mijn VVD

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Beste Zoetermeerders,

 

2022 zit er bijna op. De komende weken staan in het teken van kerstdiners en oliebollen, om dan op 1 januari het nieuwe jaar te mogen verwelkomen. Politiek gezien was 2022 een bijzonder jaar: de oude raad en fractie nam afscheid, de nieuwe raad en onze nieuwe fractie werden geïnstalleerd. Vanaf april in nieuwe samenstelling aan de slag om Zoetermeer nog mooier, veiliger en liberaler te maken.  En niet zonder succes! De afgelopen maanden hebben we een aantal mooie successen behaald. Zo hebben we voor een verdubbeling van het aantal BOA’s gezorgd. Ook hebben we ons, met succes, keihard ingezet voor het behouden van een volwaardig ziekenhuis. De gemeente gaat, dankzij ons, lelijke plekjes van Zoetermeer opknappen. We gaan aan de slag met een nieuwe MBO-techniek opleiding. En we hebben ervoor gezorgd dat er schaaktafels in de stad komen. Dit is slechts een greep uit de resultaten waar we trots op zijn. Volg ons vooral op onze socials om niets te missen over onze inzet en resultaten. 

 

De laatste raadsvergadering van 2022 hebben we achter de rug: afgelopen maandag debatteerden en stemden we over onder andere over de gebiedsontwikkeling. In Meerzicht gaan we als gemeente hard aan de slag om te wijk terug in balans te brengen. Dit doen we door de woningvoorraad te wijzigen, het winkelcentrum flink op te knappen en de veiligheid te verbeteren. Ook een ontwikkeling die hard nodig is en waar we heel blij mee zijn. 

 

De komende twee weken is het reces, geen politieke activiteiten. We hopen dat jullie, net als wij, kunnen genieten van mooie feestdagen en wensen jullie een fantastisch en liberaal 2023!

 

Hartelijke groet, 

Lisette Meijer

Fractievoorzitter Zoetermeerse VVD