Log in op Mijn VVD

Rianne Sman verruilt zetel in de gemeenteraad voor een backpack

Gemeenteraadslid Rianne Sman zal met ingang van 2016 haar werkzaamheden voor de VVD in Zoetermeer neerleggen. Zij heeft vanmorgen burgmeester Aptroot daarover geïnformeerd. Sman laat na 27 jaar Zoetermeer voorlopig achter zich om de rest van de wereld te kunnen ontdekken. 

Samen dromen, durven en het vooral doen’, met die slagzin stelde ik mij kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen op de lijst van de VVD in Zoetermeer. Ideeën omzetten in plannen, om vervolgens samen te werken aan concrete acties voor onze stad. Open minded en met een overdosis aan energie en enthousiasme heb ik hier met veel plezier aan bijgedragen. Samen met mijn collega’s in debat, op bezoek bij Zoetermeerse organisaties en in contact met bewoners, daar ben ik op mijn plek.

Energie en enthousiasme laten zich soms lastig sturen. Omdat ik veel wil ondernemen, zien en ervaren plaats ik mijzelf nogal eens voor lastige keuzes. Na de nodige dromen en een beetje meer ‘durf’ heb ik besloten iets nieuws te gaan doen. Nieuwsgierig naar mens, cultuur en natuur wil ik graag meer van de wereld ontdekken. Daarom zal ik met ingang van 2016 mijn werkzaamheden als raadslid voor de VVD in Zoetermeer neerleggen.