Thera Hoekstra: ‘Dat verklaar en beloof ik’

Na het uitspreken van de woorden ‘dat verklaar en beloof ik’ is Thera Hoekstra op 15 mei 2023 opnieuw geïnstalleerd als raadslid namens de Zoetermeerse VVD. Na de verkiezingen van vorig jaar moest zij afscheid nemen van het raadswerk, iets waar ze het moeilijk mee heeft gehad. ‘De kiezer heeft altijd gelijk ook al doet het pijn, dus ik moest het accepteren en weer vooruit kijken’, is Thera’s reactie. Het afgelopen jaar heeft ze andere keuzes gemaakt dan ze had gehoopt, maar ze is wel met goede moed vooruit gegaan. ‘Heel eerlijk gezegd had ik niet gedacht dat ik in deze raadsperiode nog een kans zou krijgen om weer plaats te nemen in de raad. Het raadslidmaatschap is zo mooi dat het vrijkomen van een plaats mij niet waarschijnlijk leek. Nu het toch zo is, wil ik heel graag Vivianne van Yperen bedanken voor deze kans. Haar keuze was niet gemakkelijk en daarom heb ik des te meer respect voor haar krachtige besluit’

Total
0
Shares
Related Posts