Even voorstellen: Ingrid Jacobs

Op 14, 15 en 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De komende weken stellen we onze kandidaat raadsleden graag aan je voor. Vandaag is Ingrid Jacobs, plek 12 op onze lijst, aan de beurt.

MAG IK MIJ VOORSTELLEN:

Mijn naam is Ingrid Jacobs, ik ben 58 jaar en sta op de 12e plek op de lijst van de Zoetermeerse VVD. Ik ben moeder van vier fantastische kinderen die inmiddels allemaal uitgevlogen zijn. Ik ben als zesjarige in Zoetermeer komen wonen en heb de stad zien groeien; ik heb verbinding met Zoetermeer en hou van deze stad. Momenteel ben ik bezig met een studie WMO consulent. Ik zet mij graag in voor onze mooie stad en voor onze inwoners. Ik wil actief bijdragen om Zoetermeer met elkaar nog mooier, gastvrijer en comfortabeler te maken.

IK STA VOOR:

– Bouwen voor jong en oud, doorstroom bevorderen;

– Een stad met één aanspreekpunt voor de inwoners van Zoetermeer met een hulp- of zorgvraag;

– Zoetermeer hee meer oog voor de “stille meerderheid” die de gemeente niet altijd zo snel weet te bereiken.

INTRODUCTIEVIDEO:

In deze korte introductievideo stelt Ingrid zich aan u voor.

Total
0
Shares
Related Posts