Even voorstellen: Rob Duiven

MAG IK MIJ VOORSTELLEN:

Mijn naam is Rob Duiven, 63 jaar, getrouwd, vader van drie uitgevlogen dochters, sinds 1984 met veel plezier woonachtig in Seghwaert. In onze stad is het fijn wonen, werken, studeren en recreëren. Dat moet zo blijven wat mij betreft. Dus: Wat goed is, moet goed blijven! Maar wat beter kan, moet beter worden! Daar heb ik mij als fractievoorzitter van de VVD de afgelopen vier jaar keihard voor ingezet en dat wil ik de komende vier jaar met uw steun en stem graag weer doen. Om Zoetermeer nog veiliger, groener, bruisender en mooier te maken. Dat is waar ik voor sta. Dat is waar de Zoetermeerse VVD voor staat. Op ons kun je bouwen!.

IK STA VOOR:

– Een stad waar je goed, veilig en betaalbaar kunt wonen;

– Een vitale stad waar ruimte is voor alle leeftijden;

– Een groene, schone en toegankelijke stad.

INTRODUCTIEVIDEO:

In deze korte introductievideo stelt Rob zich aan u voor.

Total
0
Shares
Related Posts