Even voorstellen: Ruud van den Beukel

MAG IK MIJ VOORSTELLEN:

Mijn naam is Ruud van den Beukel, ik ben 38 jaar oud, woon in Seghwaert en ben mede-eigenaar van een IT-bedrijf in Zoetermeer. Als ik om me heen kijk dan zie ik veel dingen die hartstikke goed gaan. Dat moet natuurlijk zo blijven én er is ruimte voor verbetering. De gemeente moet haar eigen financiën op orde houden en samen met haar inwoners en ondernemers aan de slag om te zorgen dat we in Zoetermeer goed en betaalbaar kunnen blijven wonen.

IK STA VOOR:

– Een behulpzame stad die haar inwoners en ondernemers via één loket verder helpt;

– Een vitale stad waar wijken groen, schoon en veilig zijn;

– Een bruisende stad waar ondernemers de ruimte krijgen om gave dingen te doen en waarde te creëren.

INTRODUCTIEVIDEO:

In deze korte introductievideo stelt Ruud zich aan u voor.

Total
0
Shares
Related Posts