Even voorstellen: Alleandré Hook, VVD kandidaat Provinciale Staten van Zuid-Holland

Op woensdag 15 maart 2023 zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en voor de waterschappen. Als u stemt, heeft u invloed op wat er de komende jaren gebeurt in de provincie Zuid-Holland, in één van de waterschappen waaronder Zoetermeer valt (Delfland, Rijnland en Schieland) en -indirect- op de verkiezing van de Eerste Kamer. Het VVD verkiezingsprogramma voor de verkiezing van de Provinciale Staten van Zuid-Holland voor de periode 2023-2027 heet ‘Doen wat nodig is voor Zuid-Holland’ en kunt u hier vinden. De VVD In Zuid-Holland kiest voor het realiseren van meer woningen in Zuid-Holland, voor goede kansen op leren en werk, in een gezonde omgeving en met de natuur dichtbij. Dit kan omdat de VVD het lef heeft moeilijke keuzes te maken en omdat de VVD een beroep doet op alle inwoners, bedrijven en betrokkenen om mee te doen. Ook kandidaten van de VVD uit Zoetermeer staan op de kandidatenlijst voor Provinciale Staten of één van de waterschappen. In drie korte interviews stellen de drie kandidaten zich aan u voor. Als tweede in die reeks is dat Alleandré Hook die zich kandidaat heeft gesteld voor het de Provinciale Staten van Zuid-Holland.

Wie is Alleandré Hook?

Ik ben Alleandre Hook, kandidaat-Statenlid van de Zoetermeerse VVD. De provincie Zuid-Holland is een bloeiende provincie waar ik 13 jaar met plezier en volle overtuiging woon. Onze provincie moet beter en toekomstbestendiger worden. Dit moeten we samen doen door met elkaar de verbinding te zoeken. Om te beschermen wat is dierbaar voor onze toekomstige generaties. Wij hebben pragmatisch oplossingen nodig en ik als kandidaat-statenlid wil ik hier een gedegen bijdrage aan leveren.

Waarom heb je je kandidaat gesteld voor de Provinciale Staten van de provincie Zuid-Holland?

Ik wil niet aan de zijlijn zitten, ik wil juist deelnemen aan de democratie en ook oplossingen vinden om het welzijn van iedere burger. Ook wil ik een sterke voor ambassadeur zijn voor alle inwoners van Zoetermeer.

Waarom is het belangrijk om op 15 maart te gaan stemmen? En waarom vooral op een kandidaat van de VVD uit Zoetermeer?

Oplossingen of veranderingen komen niet vanzelfsprekend, een goede dialoog en aanpak tussen volksvertegenwoordigers en inwoners is nodig. Ik wil de jonge mensen vanuit mijn leeftijdsgroep aansporen om hieraan mee te doen. Daarnaast wil ik de liberale kernwaarden en liberale beginselen van de VVD uitdragen en vertolken zodat we in een welvarend en vrij land kunnen blijven leven. De samenleving kraakt soms, onze liberale vrijheden, normen en waarden staan daarbij onder druk.

Wat zijn jouw belangrijkste punten waaraan je in de komende vier jaar in de aandacht voor gaat vragen?

Ik sta voor het tegengaan van ondermijning. Dit is de komende jaren een belangrijk thema voor de veiligheid en leefbaarheid in onze stad en provincie. Ik vind dat criminele activiteiten hard worden hard aangepakt en fors worden beboet. Meer provinciale BOA’s voor de aanpak van weg- en water aso’s. En bedrijven die zich niet aan de regels houden moeten aangepakt worden en een passende sanctie opgelegd krijgen. Ik vind een schone en veilige provincie essentieel voor onze inwoners. Daarom een effectief toezicht en handhaving daar waar het gaat om risicovolle bedrijven zoals de (petro-)chemische industrie. De provincie staat aan de top als het gaat om de transitie van papier naar digitaal. Het succesvolle programma met de Altijd Actuele Digitale Vergunning moet daarom doorgaan.  Hiermee wordt de standaard gezet voor de digitale vergunningverlening in Nederland.

Tot slot, als elevator-pitch: waarom moeten de kiezers op 15 maart het hokje bij jouw naam rood kleuren?

Deel je mijn speerpunten? Stem 15 maart lijst 1, nummer 31!

Total
0
Shares
Related Posts