Even voorstellen: Ed Boon

Op 14, 15 en 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De komende weken stellen we onze kandidaat raadsleden graag aan je voor. Vandaag is Ed Boon plek 15 op onze lijst, aan de beurt.

MAG IK MIJ VOORSTELLEN:

Mijn naam is Ed Boon, 58 jaar, sinds 1989 samen met mijn vrouw woonachtig in Rokkeveen en ik hou ervan om verbeteringen te realiseren. Ik zie drie belangrijke pijlers: Openbaar Vervoer, arbeidsmarkt en leefbaarheid, met als overkoepelend thema de toegankelijkheid voor iedereen. Dat zijn zaken die we in Zoetermeer goed op orde hebben, maar het kan nog beter. Om dat te realiseren heb ik me kandidaat gesteld als raadslid voor de Zoetermeerse VVD. Op ons kun je bouwen.

IK STA VOOR:

– Toegankelijk (openbaar) vervoer, geen drempels en duidelijke communicatie;

– Een goede werkplek voor iedereen ongeacht ras, afkomst of beperking;

– Wonen en sporten in een ongedwongen en veilige omgeving.

INTRODUCTIEVIDEO:

In deze korte introductievideo stelt Ed zich aan u voor.

 

Total
0
Shares
Related Posts