Even voorstellen: Jan Willem Schotel

Op 14, 15 en 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. De komende weken stellen we onze kandidaat raadsleden graag aan je voor. Vandaag is Jan Willem Schotel, plek 14 op onze lijst, aan de beurt.

MAG IK MIJ VOORSTELLEN:

Mijn naam is Jan Willem Schotel, 75 jaar. Samen met mijn echtgenote woon ik in het Centrum. De afgelopen 12 jaar heb ik de eer gehad als raadslid actief te mogen zijn voor onze mooie, groene, bruisende stad. Een stad is nooit af en de komende vier jaar zullen we de handen uit de mouwen moeten blijven steken om verwachte en onverwachte uitdagingen aan te gaan.

IK STA VOOR:

– Slimme duurzame oplossingen die haalbaar en betaalbaar zijn;

– Een vitale stad waar beweegruimte is voor alle leeftijden;

– Zo laag mogelijke lasten.

Total
0
Shares
Related Posts