Even voorstellen: Jan Iedema

MAG IK MIJ VOORSTELLEN:

Ik ben Jan Iedema, wethouder en lijsttrekker van de Zoetermeerse VVD. Ik ben net 50, getrouwd met Petra en samen met onze kinderen Roos en Stijn wonen we al jaren met veel plezier in de Leyens. De afgelopen jaren hebben we de stad door de coronacrisis moeten loodsen en hebben we tegelijk weer hard gewerkt aan de verbetering en vernieuwing van Zoetermeer. En nu wil ik graag door. We hebben veel nieuwe woningen nodig, vooral voor starters en voor ouderen, net als meer banen en meer onderwijs. Als het aan mij ligt, gaat het onderhoud in de wijken omhoog en pakken we woningnood nu eens echt goed aan. Op ons kun je bouwen.

IK STA VOOR:

– Meer woningen voor jongeren en ouderen;

– Ruimte bieden aan ondernemers, zodat er meer banen komen;

– Meer mbo- en hbo-opleidingen naar Zoetermeer halen.

INTRODUCTIEVIDEO:

In deze korte introductievideo stelt Jan zich aan u voor.

Total
0
Shares
Related Posts