Lisette Meijer nieuwe fractievoorzitter Zoetermeerse VVD

Lisette Meijer (35) is door de VVD-fractie unaniem gekozen tot nieuwe fractievoorzitter. Meijer maakt haar rentree in de Zoetermeerse politiek, na al eerder als raadslid en vice-fractievoorzitter in de gemeenteraad te hebben gezeten (periode 2014-2018). ‘Ik voel mij zeer vereerd met het vertrouwen dat mijn fractiegenoten mij geven om deze rol te vervullen. Ik kijk ernaar uit om samen met onze stevige fractie verder te bouwen aan een liberaler Zoetermeer. Zorgen dat er gebouwd blijft worden, dan we meer grip op de zorg krijgen en dat de gemeente financieel stabiel is, zijn voor mij belangrijke speerpunten’.

Op 30 maart 2022 is de nieuwe gemeenteraad van Zoetermeer geïnstalleerd. De Zoetermeerse VVD heeft vijf zetels in de raad en is de grootste partij in Zoetermeer. De overige fractieleden zijn Jan Iedema, Berend Aptroot, Vivianne van Yperen en Rob Duiven. Laatstgenoemde is gekozen tot vice-fractievoorzitter.

‘Met grote opgaven in onder andere de woningbouw, de zorg, de veiligheid en de leefbaarheid van de wijken, valt er ook de komende jaren weer genoeg te doen in Zoetermeer. Daar werken we als Zoetermeerse VVD hard aan mee. We hebben alle vertrouwen in Lisette als onze voorvrouw om de kar te trekken’, aldus wethouder en lijsttrekker Jan Iedema.

De komende periode onderhandelen de partijen met elkaar om te komen tot een coalitieakkoord. Wanneer dat bereikt is, wordt ook bekend welke wethouders zitting zullen nemen in een nieuw college van Burgemeester en Wethouders.

Total
0
Shares
Related Posts