Nieuwsbrief Fractie 2023-10 is verschenen

Dinsdag 24 oktober 2023 is nieuwsbrief 2023-10 van de fractie van de Zoetermeerse VVD verschenen. De nieuwsbrief, die gedurende het politieke seizoen maandelijks verschijnt, bevat nieuws, standpunten en achtergrondinformatie vanuit de Zoetermeerse VVD-fractie. In dit nummer met onder meer informatie over de ontwikkelingen met betrekking tot het Zoetermeerse ziekenhuis, het participatieproces Vernèdepark en Paltelaan en het bestemmingsplan nieuwbouw MOTION Beweeg College in Van Doornenplantsoen.

De nieuwsbrief wordt toegezonden aan leden en andere belangstellenden die zich daarvoor hebben aangemeld. Wil je op de hoogte blijven van wat de fractie van de Zoetermeerse VVD doet? Dat kan uiteraard ook door het volgen op social media (Twitter, Facebook en Instagram), raadplegen van deze website, maar dus ook via de mail door middel van de (maandelijkse) Nieuwsbrief van de fractie. Meld je hier aan: ja, ik wil graag de (maandelijkse) nieuwsbrief van de Zoetermeerse VVD-fractie ontvangen!

De volgende nieuwsbrief verschijnt op dinsdag 7 november 2023 en zal met name gaan over de inzet van de Zoetermeerse VVD in het begrotingsdebat (najaarsdebat) en de behaalde resultaten.

Total
0
Shares
Related Posts