Secretaris Mark Baggerman neemt afscheid

Secretaris van het Lokaal netwerk Zoetermeer Mark Baggerman heeft tijdens de Algemene Ledenvergadering op woensdag 4 oktober 2023 afscheid genomen van het bestuur. Hij werd door voorzitter Daphne Lureman-Van der Zwet bedankt voor zijn bijdrage aan het Lokaal Netwerk hetgeen met een applaus vanuit de zaal werd bekrachtigd. Een opvolger voor Mark Baggerman is nog niet gevonden. Over de openstaande vacature verschijnt binnenkort meer informatie.

De Algemene Vergadering stond verder vooral in het teken van de campagne voor de komende verkiezingen voor de tweede Kamer op woensdag 22 november a.s.. VVD-raadslid en kandidaat voor de Tweede Kamer Berend Aptroot lichtte de voorgenomen activiteiten en beoogde hoogtepunten in de campagne toe. Binnenkort zal meer bekend worden over hetgeen het Lokaal Netwerk Zoetermeer aan de campagne zal bijdragen en welke activiteiten de inwoners van Zoetermeer mogen verwachten.

Informatie over het VVD-verkiezingsprogramma ‘Ruimte geven. Grenzen stellen.’ vindt u hier. VVD-lijsttrekker Dilan Yeşilgöz-Zegerius stelt zich hier aan u voor. Informatie over ‘onze’ kandidaat uit Zoetermeer, Berend Aptroot, vindt u hier op de site van de VVD.

Total
0
Shares
Related Posts