Geslaagde campagnedag met Bente en Berend in het Stadhart

Campagne voeren in de herfst betekent flyeren in de zon èn de regen. Op zaterdag 11 november gingen enthousiaste VVD’ers uit Zoetermeer in het Stadhart campagne voeren met VVD-kamerlid en nummer 3 op de kandidatenlijst Bente Becker en ‘onze’ kandidaat uit Zoetermeer nummer 58 op de kandidatenlijst Berend Aptroot. Bente en Berend gemist in het Stadshart? Kom dinsdag 14 november 2023 om 20.00 uur naar The Old Pal Voor het ‘Ask us Anyhing’ Politiek Café waar Bente en Berend graag met u in gesprek gaan en al uw vragen zullen beantwoorden!

Bente Becker

Nu het kabinet gevallen is staat een nieuwe generatie VVD’ers op om onze idealen verder te brengen. Idealen die Nederland toekomstbestendig, veilig en vrij kunnen maken.

Ik heb er alle vertrouwen in, dat ons dat lukt, met Dilan Yeşilgöz-Zegerius als onze voorvrouw. Met haar ben ik heel graag van betekenis in de zeer uitdagende tijd die voor ons ligt. Uiteindelijk draait het in de politiek niet om het Haagse spel, maar gaat het om de goede inhoudelijke ideeën en het luisterende oor voor mensen. Ik wil dat werk graag voortzetten in de VVD Tweede Kamerfractie.

Het werk is nog niet af. Sterker nog: we beginnen pas. Nederland mooi en sterk houden, Nederland schoner en veiliger doorgeven, we zijn het verplicht aan onze kinderen.

Berend Aptroot

Mijn naam is Berend Aptroot, 46 jaar oud en woonachtig in Zoetermeer samen met mijn vrouw en drie geweldige kinderen. Momenteel werk ik bij een aannemer als hoofd bouwplaatspersoneel / personeelscoördinator. Ook ben ik gemeenteraadslid, waar ik mij onder andere hard maak tegen de woningnood en voor (sport)verenigingen.

Ik heb goede ideeën om Nederland werkbaarder te maken. Veel zaken zijn nu te complex waardoor het voor ondernemers, inwoners en ook de overheid zelf niet meer uitvoerbaar is. Dit kan en moet makkelijker. Nederland staat voor belangrijke keuzes en ik wil ervoor zorgen dat we hiervoor de juiste rechts-liberale keuzes maken.

Total
0
Shares
Related Posts