Jeffrey van Gils (weer) raadslid voor de Zoetermeerse VVD

Met het vertrek van Jan Iedema uit de fractie van de Zoetermeerse VVD wegens het zitting nemen in het nieuw gevormde college van burgemeester en wethouders, was binnen de fractie een vacature ontstaan. Deze opengevallen zetel is ingevuld door Jeffrey van Gils. Een oude bekende want Jeffrey had ook zitting in de vorige fractie (2018 – 2022) van de Zoetermeerse VVD. ‘Ik ben blij dat ik het raadswerk weer kan oppakken’, aldus Jeffrey van Gils: ‘Ik heb na de verkiezingen wel gewoon deelgenomen aan het fractie-overleg, anticiperend op het weer gaan deelnemen van de VVD in de coalitie. Maar het nu weer daadwerkelijk in de raad kunnen vertegenwoordigen van de VVD is natuurlijk waarom ik mij vorige jaar weer kandidaat heb gesteld. Ik heb er ontzettend veel zin in met een leuke portefeuille waar ik mijn tanden goed in kan zetten’.

In de fractie gaat Jeffrey zich bezig houden met de portefeuilles Bleizo-west (project Bleizo), Omgevingsvisie/omgevingswet, project Entreegebied, Ruimtelijke ordening, Wonen, project Binnenstad, Verkeer en vervoer, Verkeersveiligheid, Grondzaken, Vastgoed en de wijken Oosterheem, Stadscentrum en Driemanspolder.

Total
0
Shares
Related Posts