Laatste loodjes campagne voor 22 november!

Het komend weekeinde wordt er weer volop campagne gevoerd door de VVD in Zoetermeer. Zo kunt u bijvoorbeeld op vrijdag de VVD aantreffen tijdens de vrijdagmarkt in Winkelcentrum Rokkeveen. Het Zoetermeerse VVD-kandidaat Tweede Kamerlid Berend Aptroot (nummer 58 op de lijst) is daar aanwezig om met de inwoners in gesprek te gaan. Zaterdag is de VVD met een grote delegatie weer te vinden in het Stadshart waar naast Berend Aptroot ook VVD-Tweede kamerlid Ingrid Michon-Derkzen (nummer 19 op de lijst) graag met de inwoners in gesprek gaat.

Ingrid Michon-Derkzen

De afgelopen tweeënhalf jaar als lid van de VVD-fractie in de Tweede Kamer smaken naar meer! Ik vind het ontzettend eervol om bij te kunnen dragen aan een veiliger Nederland. Dat begon met het onderhandelen over het hoofdstuk veiligheid van het coalitieakkoord en eindigde met mijn eigen initiatiefnota Aanpak illegaal vuurwerk. En daartussenin vele notities, overleggen, debatten, media-optredens en wetgevingsoverleggen. Daar heb ik stuk voor stuk van genoten. En van geleerd.

Ik ben en blijf hands on, wil een concreet resultaat behalen. Bijvoorbeeld voor onze politiemannen en -vrouwen, die elke dag met hun kop in de wind staan. Voor hen is het wetsvoorstel Doxing, dat net voor de zomer is aangenomen door de Eerste Kamer en begon met een aangenomen motie van mij, van groot belang omdat het ze beter zal beschermen.

Hard werken, iets neerzetten en plezier maken! En dat altijd in contact met mensen. Mensen uit onze club, m’n collega’s uit de andere fracties en zeker de mensen die ik tijdens mijn werkbezoeken spreek. Er is nog ontzettend veel werk te verzetten voor een veiliger Nederland, dus ik ga graag door!

Total
0
Shares
Related Posts