Campagne gemeenteraadsverkiezingen 2022

De top 17 van de VVD-lijst is de afgelopen weken van de campagne hard aan het werk geweest om een goed verkiezingsresultaat te behalen. Overal in de stad, maar ook online, kom je de Zoetermeerse VVD tegen. Onze acties zijn gebaseerd op de landelijke strategie waar een Zoetermeers sausje overheen is gegooid. Traditiegetrouw zijn voor de gemeenteraadsverkiezingen opkomstcampagnes nodig, dat is dit jaar niet anders. Daarom is vooral aandacht besteed aan het bereiken van de VVD-achterban. Er is intensief gecanvast (deur-aan-deur aanbellen), in de vroege avonduren en soms ook overdag. Uiteraard hebben we ook geflyerd, in de Zoetermeerse winkelcentra maar ook in het Stadshart en Dorpsstraat. En vanzelfsprekend was de Zoetermeerse VVD ook present op 12 maart op de Verkiezingsmarkt in het Stadshart.

Ook online heeft de Zoetermeerse VVD van zicht laten horen en zien. In de media en vanzelfsprekend ook in de social media. Zowel vanuit de VVD-accounts, als vanuit de accounts van de kandidaten, zijn veelvuldig berichten, filmpjes en foto’s gedeeld. De kandidaten hebben voorstelfilmpjes gemaakt waarmee we de volgers laten kennismaken met onze kandidaten. Ook onze deelname aan debatten, onze flyer- en canvas-acties delen zijn natuurlijk online gedeeld. In meerdere kranten en dagbladen hebben we artikelen geplaatst, zoals in Mijn Zaak Zoetermeer (voor de ondernemers in de stad) en in het AD. Ook heeft de VVD spotjes gemaakt met behulp van ZFM en Netwerk Zoetermeer. Deze zijn natuurlijk ook weer op onze social media accounts gedeeld.

De Zoetermeerse VVD heeft aan alle debatten meegedaan. Lijsttrekker Jan Iedema, Lisette Meijer (2), Berend Aptroot (7) en Quinten de Gruijter (11) hebben in de diverse debatten de standpunten van de Zoetermeerse VVD helder en duidelijk over het voetlicht gebracht. In deze laatste periode voor de verkiezingen zijn ook driehoeksborden rondom lantarenpalen in Zoetermeer geplaatst met de verkiezingsposter: ‘Zoetermeer is goed, wordt beter’ erop. Dezelfde poster staat ook op de trotters, de grote reclameborden voor de verkiezingen die de gemeente heeft geplaatst op centrale locaties zoals het Driekant in het Stadshart.

Total
0
Shares
Related Posts